Sposób przygotowania

Z drozdzy,maki i cieplej wody,szczypty soli wyrabiamy ciasto.Rece maczamy w oleju aby dobrze sie wyrabiało i nie kleilo do reki.Odstaswiamy do wyrosniecia.Pieczrki oczyszczamy,kroimy w plasterki i podsmazamy.
Po czym wałkujemy,niezbyt cienko.Smarujemy sosem pomidorowym,ukladamy pieczarki i posypujemy serem i bazylia.. pieczemy az ciasto lekko sie zarumieni.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    sylwiachmiel

    mozemy piec duza lub jako kilka mniejszych
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Barbara33

    mmmm
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    Lubię pizze

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !