Sposób przygotowania

KIełbase należy pokroić w plasterki . Wrzucić na patelnie na której znajduje się olej ( najlepiej rozgrzany chociaż niekoniecznie- tak ze dwie łyżki oleju, w końcu kiełbasa sama w sobie ma tłuszcz). gdy się podgrzeje, podpiecze, pzrekręcamy na drugą stronę . na koniec pokrywamy ją plasterkami sera tak smażymy ze 1,5minuty na małym ogniu, ewentualnie mieszajac jak kto woli, czy aby kiełbaska była optoczona serem czy tylko na wierzchu.
Wykładamy na talerz, dodajemy ketchup i chlebek np posmarowany masełkiem.:)

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    pycha
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    mniam mniam pyszna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    mniam mniam pyszna
  • 3
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    coś szybkiego na ząb, jestem za
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    pyszności
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    wygląda zachęcająco
  • 0
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    to co lubie-proste,szybkie bardzo smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pycha kolacja !
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    szybko i smacznie
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Botwinka

    smaczna kolacja :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Piter 31

    Chętnie zjem taką kolację.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !