Sposób przygotowania

Morele umyć, osuszyć i przekroić na pół, wyjąc pestki. Z utartego sera i masła sporządzić jednolitą masę i nałożyć ją do połówek moreli. Morele z masa serową owinąć boczkiem i wstawić do gorącego piekarnika, można spiąć wykałaczkami. Piec aż do lekkiego zrumienienia bekonu

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Ale specjały:) warto spróbować!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justa32

    muszą być smaczne!!!
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    no , coś takiego.....?
  • 2
    original
    Opublikowano

    caroline1983

    oryginalna przekaska
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Iza jakie masz oryginalne pomysły?)
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    bardzo ciekawy deser
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Pyszności :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    anemon

    Bardzo pomysłowa przekąska.
  • 0
    original
    Opublikowano

    jeta72

    smaczne :-)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    fajny pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !