Sposób przygotowania

DO PRZYGOTOWANEJ WCZEŚNIEJ SZKLANKI NALEŻY WLAĆ MLEKO DO 1/4 WYSOKOŚCI JEJ. NASTĘPNIE WSYPAĆ ZAWARTOŚĆ TOREBKI I DWIE ŁYŻKI CUKRU. BARDZO DOBRZE WYMIESZAĆ. MLEK KTÓRE POZOSTAŁO NALEŻY WLAĆ DO GARNKA I ZAGOTOWAĆ.WLAĆ ROZROBIONY WCZEŚNIEJ W SZKLANCE PROSZEK I MIESZAĆ. gotować CHWILE AŻ ZGĘSTNIEJE. DO GOTOWEGO BUDYNIU ZETRZEĆ CZEKOLADĘ NA TARTCE ORAZ DODAĆ POKROJONY W KAWAŁECZKI BANANA. PRZERZUCIĆ DO SALATEREK CZY TALERZA.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    ja lubię najbardziej czekoladowy ........
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    calliope

    Pycha
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Lidia6

    pychotka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !