Sposób przygotowania

SCHAB NALEŻY PODZIELIĆ NA KAWAŁKI TAK ABY WYSZŁY KOTLETY. ROZBIĆ JE Z JEDNEJ I Z DRUGIEJ STRONY. JAJKA ROZBIĆ NA TALERZYKU,WYMIESZAĆ I DODAĆ PRZYPRAWY. NA KOLEJNYM TALERZYKU UMIESZCZAMY MĄKĘ, A NA 3 BUŁKĘ TARTĄ.
KOTLETY NALEŻY OBTOCZYĆ KOLEJNO W MĄCE- JAJKU- BUŁCE TARTEJ.
NASTAWIAMY OLEJ NA PATELNI ABY SIĘ ROZGRZAŁ I NA TAK ROZGRZANĄ PATELNIE KŁADZIEMY PRZYGOTOWANE SUROWE KOTLETY. SMAŻYMY NA MAŁYM OGNIU Z JEDNEJ I DRUGIEJ STRONY AŻ SIĘ ZARUMIENIĄ I BĘDĄ GOTOWE.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    mniamm
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    nigdy nie dodalam przypraw do jajek pomysłowe
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    z tymi przyprawami to fajny pomysł, od jakiegoś czasu robię podobnie i świetnie smakuje :)
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    mój ulubiony kotlet
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Reda

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    zawsze smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !