Sposób przygotowania

Wszystkie składniki posiekać na stolnicy, następnie zagnieść gładkie ciasto. Pozostawić na 1 godzinę w lodówce. Następnie rozwałkować na grubość 0.5 cm, nożem wykrajać wąskie paski około 10 cm długości. Skręcać w kształt spirali. Układać na wysmarowanej blaszce, smarować białkiem i posypać kminkiem. Piec w gorącym piekarniku na jasnozłoty kolor około 15 minut.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    Muszę wypróbować :) spodobał mi się przepis :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Warte grzechu
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Warte grzechu
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Warte grzechu
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Warte grzechu
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Warte grzechu
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    fajny jest ,nie ma co ukrywać:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Halusia

    Fajny przepis!
  • 2
    original
    Opublikowano

    anemon

    Bardzo pomysłowe.
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    jeszcze: kminek, białko, tłuszcz.
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    ten serek w cieście mnie zaskoczył
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zdzislawa2

    ekstra :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zdzislawa2

    ekstra :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    świetna przekąska
  • 2
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    świetne!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Dla mnie ten serek w cieście to też nowość- muszę przetestować.
  • 0
    original
    Opublikowano

    manaika

    juz mi się podoba
  • 2
    original
    Opublikowano

    leonkot

    fajny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    anemon

    Podoba mi się Twój pomysł na małą, wytrawną "przegryzkę".
  • 0
    original
    Opublikowano

    pajbek

    Świetnie się prezentują :-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !