Sposób przygotowania

Białka ubic na sztywno. Dodać cukier i żółtka i zmiksować. Dodać przesitowaną mąkę z proszkiem. Delikatnie wymieszać. Piec 20 minut w temp. 170 stopni.
Przygotowac galaretkę żółtka i zieloną w połowie podanej wody (można razem). Ugotować budyń. Masło utrzec na puch. Dodac budyń i zmiksować. Następnie dodać tężęjącą galaretkę. Zmisować. Wylac na biszkopt, ułożyć ananasy i włożyć do lodówki.
Przygotować 2 galaretki agrestowe (w połowie podanej wody). Tężęjąca wylac na ciasto i wstawić do lodówki.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    ewasylwia

    smacznie wygląda

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !