Sposób przygotowania

Margarynę,cukier,cukry wanilinowe,wodę i kakao włożyć do garnka i zagotować.
Przelać masę do makutry i ciągle mieszając wsypywać mleko w proszku do momentu uzyskania jednolitej masy.Czekoladę wyłożyć na tacę,wstawić do lodówki na ok.1 godzinę a następnie pokroic na małe części.
Smacznego!

Komentarze

  • 4
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Beniu , ciebie nic nie zaskoczy ......wszystko poradzisz!
  • 4
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    czasami się udaje:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    anemon

    Taka mała, domowa fabryczka czekolady, to coś dla mnie.
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    smak z dzieciństwa
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    można dodać rodzynki lub orzechy włoskie. Mama robiła dawno temu ale hurtowo, bo dzieci w bloku było sporo i każdy chciał kawałek
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    warto sobie po latach przypomnieć dawne smaki,jak były puste półki w sklepach
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    MAŁY

    słodkości
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    domowe słodkośi
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    pycha
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    ciekawy przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    dawno temu robiła, już zapomniałam dzięki za przypomnienie
  • 0
    original
    Opublikowano

    wiola333

    bardzo smakowicie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Palce lizać

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !