Sposób przygotowania

Bułkę namoczyć w mleku, odcisnąć. Mięso włożyć do miski, dodać odciśniętą bułkę, jajko, przeciśnięty przez praskę czosnek, przyprawę do mięsa, sól i pieprz do smaku, dokładnie wyrobić. Z masy mięsnej formować kotleciki, obtaczać w sezamie i smażyć z obu stron na rozgrzanym tłuszczu. Podawać z ziemniakami i surówką.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Rewelacja
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Wyglądają rewelacyjnie.
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    jeszcze takich nie jadłam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !