Sposób przygotowania

Ser twarogowy dokładnie rozetrzeć, dodać majonez, wymieszać. Rybę oczyścić z ości, podzielić na małe kawałki. Jajka i ogórki pokroić w drobną kostkę. Cebulę posiekać razem ze szczypiorem. Wszystkie składniki dodać do twarogu, przyprawić do smaku, wymieszać. Podawać z pieczywem.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo lubię
  • 2
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    Uwielbiam wędzone rybki :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    super do pieczywa
  • 2
    original
    Opublikowano

    m1monika

    pyszna :-)
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Lubię takie sałatki.
  • 1
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    smaczna :-)
  • 1
    papryka
    Opublikowano

    adelajda

    chętnie zjem :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !