Sposób przygotowania

Szparagi ugotować na półtwardo we wrzątku osolonym i posłodzonym. Rozłożyć je w naczyniu żaroodpornym, przykryć szynką zrumienioną na maśle, oprószyć pieprzem, posypać startym żółtym serem. Zapiec w gorącym piekarniku.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    ciekawy przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    smakowite
  • 2
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    fajna jestem ciekawa jak smakują szparagi nie miałam nigdy okazji spróbowania
  • 1
    original
    Opublikowano

    piotereq

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    superr
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    fajny przepis !
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    eleganckie super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Renataj

    Warto spróbować.
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    świetny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    pyszności, może jeszcze dziś zrobię;)
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    smakowałaby mi taka zapiekanka.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !