Sposób przygotowania

Arbuza myjemy, kroimy na pół. Z jednej połowy wydrążamy miąższ, druga będzie nam służyła za podstawę.
Owoce myjemy (ananasa obieramy) i kroimy w kostkę łącznie z wydrążonym arbuzem.
Na patyki do szaszłyków nabijamy owoce i patyk wbijamy do \"pełnej\' połowy arbuza.
Tak przygotowany \"jeż\"stanowi niezłą owocową przekąskę.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Renataj

    Apetycznie i efektownie.
  • 2
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    lubię takie desery
  • 1
    original
    Opublikowano

    Faustyna

    Cuuuudowny... Po prostu nic dodać, nic ująć!
  • 3
    original
    Opublikowano

    Andysz

    lepsze rozwiązanie- mięsny był za ciężkostrawny;p Fajny pomysł.
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Kasia36

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Magda60

    swietne dla dzieci
  • 2
    original
    Opublikowano

    IwonaDD

    prześwietny owocowy jeżyk!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Alex_M

    super dla dzieci:)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    bombowy jeż witaminowy
  • 1
    dsc_1830
    Opublikowano

    norweska20

    super pomysł na urodziny dziecka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    wyglądają bardzo zachęcająco

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !