Sposób przygotowania

Mięso rozbić, oprószyć solą i pieprzem. Obtoczyć w mące, roztrzepanym jednym jajku oraz bułce tartej. Smażyć na złoty kolor z obu stron. Na osobnej patelni rozgrzać tłuszczu. Usmażyć pojedyńczo pozostałe 4 jajka, każde położyć na mięsie. Podawać odrazu.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 3
    original
    Opublikowano

    berys18

    ciekawy pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    fajne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    pyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny pomysł
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pychaa !
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorian

    ciekawe połączenie
  • 1
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    świetny
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    ciekawy pomysł
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    aga130982

    pycha
  • 1
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    pierwsze slysze:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    a ja tek robię bo to świetne kotlety.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    mmmmmm mięsko, pychota!!!;]
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    świetny pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !