Sposób przygotowania

Mięso natrzeć przyprawami oraz czosnkiem przeciśniętym przez praskę. Odstawić na godzinę. Po tym czasie ułożyć je na natłuszczonej blasze, wysmarować majonezem. Piec przez pół godziny w temp. 200 stopni. Co jakiś czas podlewać wytworzonym sosem.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    berys18

    ciekawy pomysł
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne mięsko
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    świetny przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    ela16

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    pyszny
  • 2
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Świetny pomysł
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    fajny pomysł
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    pyszne,też takie robię:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !