Sposób przygotowania

Kiełbasę pokroić w plastry, podsmażyć na oleju. Ziemniaki pokroić w kostkę, włoszczyznę obrać, zalać wszystko wodą i zagotować. Dodać liście i ziele angielskie, gotować aż ziemniaki zmiękną. Zalać zakwasem, doprawić do smaku, dodać majeranek. Zagotować. Zabielić zupę śmietaną, podawać z kiełbasą.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    lubię taki
  • 2
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczny
  • 2
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    pysznie wyglada
  • 1
    original
    Opublikowano

    piotereq

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    przepyszny !
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smakowicie wygląda
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    pycha:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    nie przepadam
  • 2
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    pycha!
  • 6
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    barszczyk :) mniam :)
  • 1
    img_4054
    Opublikowano

    mela25

    smakowity barszczyk
  • 2
    original
    Opublikowano

    Andysz

    bardzo lubię barszczyk biały;)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    mój mąż uwielbia :-)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Pani Domu

    bardzo apetyczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    bardzo lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    berys18

    już bym jadła...

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !