Sposób przygotowania

Z cytryny zetrzeć skórkę, wycisnąć sok. Czosnek przecisnąć przez praskę. Sok z cytryny wymieszać z czosnkiem, ziołami oraz solą i pieprzem. Natrzeć mięso. Odstawić na kilka godzin do lodówki. Piec ok. godziny w 200 stopniach.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    aż chce się jeść
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    muszę taki zrobić
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    super zjadłoby się:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    jeta72

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    pyszny schabik
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszny obiadek,mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    bardzo dobry
  • 1
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    smaczny :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Super
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    pysznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Z przepisu musi wyjść super aromatyczne mięsko, skoro tyle fajnych przypraw :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    PIOTR11

    smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Wspaniałe mięsko.
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    musi byc pysnzy
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    pyszny przepraszam ale za szybko pisze czasami
  • 3
    original
    Opublikowano

    Pani Domu

    pyszny i aromatyczny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !