Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajka faszerowane z rzodkiewką i zielonym ogórkiem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko 4 szt.
rzodkiewka 4 szt.
ogórek 1/2 szt.
majonez 1 łyżka
sól 1 szczypta
pieprz 1 szczypta

Przepis i sposób przygotowania na: Jajka faszerowane z rzodkiewką i zielonym ogórkiem

Jajka ugotować na twardo, schłodzić, obrać. Rzodkiewki i ogórek posiekać drobno, dodać żółtka z jajek, majonez, przyprawić solą i pieprzem i dokładnie wymieszać. Farsz nałożyć do połówek jajek i udekorować.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak