Liczy się dobry Smak

Sposób przygotowania

Marchewkę kroimy w kostkę i gotujemy w wodzie z 1/2 łyzki cukru aż będzie miękka. Cebule obieramy i kroimy. Mięso obieramy i kroimy w kostkę. Smazymy na rozgrzanym oleju, dodajemy pół szklanki wody i dusimy pod przykryciem 10 minut. Do miesa dodajemy pokrojoną cebulę i dusimy dale, po chwili dodajemy ugotowaną marchewkę. Przyprawiamy solą i pieprzem oraz Kucharkiem do smaku. Na koniec smażenia dodajemy ocet i dusimy jeszcze chwilkę.

Spróbuj również

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Taki marchewkowy gulasz
  • 0
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !