Składniki:
bulion drobiowy | 2 litry |
włoszczyzna | 1 pęczek |
ziemniak | 3 szt. |
rzodkiewka | 2 pęczki |
masło | 1 łyżka |
serek topiony | 100 g |
koperek | 2 łyżki |
sól | 1 szczypta |
pieprz | 1 szczypta |
bulion drobiowy | 2 litry |
włoszczyzna | 1 pęczek |
ziemniak | 3 szt. |
rzodkiewka | 2 pęczki |
masło | 1 łyżka |
serek topiony | 100 g |
koperek | 2 łyżki |
sól | 1 szczypta |
pieprz | 1 szczypta |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: