Sposób przygotowania

Kapustę drobno usiekać i dobrze wygnieść by zmiękła. Marchew utrzeć na grubej tarce jarzynowej. Cebulkę usiekać w cienkie piórka . Jabłko utrzeć tak jak marchew na tarce jarzynowej o grubych oczkach . Wymieszać wszystko razem . Dodać majonez, śmietanę , musztardę i przyprawy. Wymieszać i doprawić .

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    goofy9

    ciekawy przepis, napewno wypróbuję
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    fajna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !