Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z makreli

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

makrela wędzona 1 sztuka
biały ser 1 kostka
cebula 1 sztuka
majonez 4 łyżki
szczypiorek 1 pęczek

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z makreli

Z ryby ściągnąć skórę, oddzielić ości, rozdrobnić widelcem. Cebulę posiekać, dodać do ryby. Ser rozgnieść widelcem, pokroić drobno szczypiorek, wszystko wymieszać z majonezem. Przyprawiać sola i pieprzem.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

romanrafal
romanrafal 09.10.2011 10:21
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak