Przepis i sposób przygotowania na: Ciasto ucierane z malinami i agrestem
Ubić pianę z białek z cukrem. Wylac na owoce.
Składniki na posypkę zagnieść i posypac na pianie. Piec ok. 1 godziny.
margaryna | 1 kostka |
żółtko jajek | 4 |
cukier puder | 25 dkg |
mąka | 3 szklanki |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
POSYPKA | |
cukier | 5 dkg |
mąka | 3 łyżki |
masło | 100 g |
reszta: | |
białko | 4 |
cukier | 4 łyzki |
maliny świeże | |
agrest |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: