Sposób przygotowania

Śledzie odsączyć z oleju i pokroić w kawałki. Cebulę , korniszony i grzybki pokroić w kostkę . Wymieszać korniszony z cebulą . Śledzie ułożyć na warstwie korniszonów z cebulą .Posypać pieprzem .Obłożyć marynowanymi grzybami. Zostawić na godzinę .
Najlepiej smakują z razowym pieczywem .

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli_555

    pyszne śledziki
  • 1
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    śledzik z grzybkami? mmmm, mniam!
  • 4
    141751_bukiet_kwiatow_tulipany_wazon
    Opublikowano

    Henryka2

    Ale apetycznie wyglądają!!!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !