Sposób przygotowania

Truskawki umyć i dokładnie osuszyć. Czekoladę połamać, włożyć do miseczki zawieszonej na garnku z gotującą się wodą. Dodać masło i mieszając roztopić, lekko ostudzić. Truskawki nabijać na długie patyczki od szaszłyków i maczać
w płynnej czekoladzie, trzymając za ogonek. Układać w szklance, tak aby nie stykały się ze sobą. Wstawić do lodówki do zastygnięcia.
Przed samym podaniem wyjąć z lodówki, ułożyć na małych papilotkach.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mikrusiak

    ślinka cieknie...:P
  • 0
    original
    Opublikowano

    treonina

    pycha! śliczne :-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !