Sposób przygotowania

Zrobic caisto kruche jak na tarte. Połaczyc wszystko zagniesc, dac na godz do lodówki. Potem rozwałkowac i wylożyc na nasmarowana blaszke, nakłuc dno i do piekarnika na 10 minut na 200st. Wyjac lekko przestudzić.
Kokos zalac mlekiem. Kiwi pokroic na plasterki, ananas odsaczyc drobno pokroić. Owoce ulozyc na ciescie. (mozna wykorzystac inne np mandarynki czy pomarańcze).
Zółtka ubic z cukrem i cukrem waniliowym oraz rumem i maka ziemniaczana. Białka z sola ubic na sztywna piane. Kokos dodać do masy z zółtkami, nastepnie dodac piane i wszystko wymeiszac. Zalac owoce i wstawic do piekarnika na 200st. az do zrumienienia sie ciasta. Jesc ostygnięte.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    musi być pyszna
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Sarenka

    Juz sama nazwa brzmi pysznie!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !