Sposób przygotowania

Budyń gotujemy wed ług przepisu na opakowaniu. Gdy ostygnie miksujemy go z miękką margaryną Kasią. Na dno naczynia wkładamy trochę kremu budyniowego, na to pokruszone bezy i maliny. Wkładamy jeszcze raz te same warstwy. Na samą górę ubitą kremówke z cukrem i dekorujemy bezą.

Spróbuj również

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mikrusiak

    boskieeee...:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    pieknie wygląda
  • 0
    p8230976
    Opublikowano

    monika141

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Papryczka

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Wsam raz na zime.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    usmiech

    fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnieszka/picola

    smaczny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !