Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

ziemniaki z ogniska z kiszoną kapustą

2.0
(0)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

ziemniaki 2 kg
sól
pieprz
masło
kapusta kiszona

Przepis i sposób przygotowania na: ziemniaki z ogniska z kiszoną kapustą

Ziemaki należy przed włożeniem do ogniska dobrze wyczyścić. Pieczemy je około 2 godziny. Po tym czasie wyjmujemy z ogniska. Każdy kroimy na pół i dodajemy odrobinę masła. Doprawiamy solą i pieprzem. Podajemy z kiszoną kapustą.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak