Sposób przygotowania

Podudzie ugotować, ja miałam z rosołu. Podzielić na kawałki. Cebulę posiekać, podsmażyć na patelni. Dodać pokrojoną w plasterki marchewkę, w kostkę paprykę i różyczki kalafiora. Podlać wodą, doprawić i dusić pod przykryciem. Pod koniec wymieszać ze śmietaną.Poddusić jeszcze moment i podawać. Smacznego!

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    aginaa

    pyszne
  • 2
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    usmiech

    dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    Smakosz6

    mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    ciekawe
  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    smaczna jak widać
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna152

    smaczna
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !