Sposób przygotowania

Rybę pokroić na porcje i posypać przyprawą KUCHAREK. Naczynie żaroodporne wyłożyć folią aluminiową wysmarowaną masłem. Ułożyć na folii kawałki ryby, posypać pieprzem i grubą warstwą sera, polać majonezem i piec 35 min w temperaturze 180°C. Podawać z ziemniakami i pikantną surówką.

Komentarze

  • 4
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    Lubię ryby pod każdą postacią. Myślę , ze jest bardzo smaczna tak przyrządzona.
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    ryby z serem nie próbowałam
  • 6
    no-image
    Opublikowano

    aga130982

    może być dobre
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mikrusiak

    dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    może być smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    patusia

    Szybkie i apetyczne
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    szajba2

    bardzo fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    O taka rybka to tak:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    puellae90

    Może być dobre
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    puellae90

    Spróbuje zrobić
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam pucha
  • 0
    original
    Opublikowano

    eewelina

    uwielbiam potrawy z gorącym serem żółtym
  • 0
    original
    Opublikowano

    berys18

    może być smaczna ryba

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !