Sposób przygotowania

Filety wymoczyć, osuszyć i pokroić na małe kawałki. Jabłka umyć, obrać, zetrzeć na tartce o dużych oczkach i skropić sokiem z cytryny. Do jabłka dodać drobno posiekaną cebulę, majonez, jogurt, śledzia. Wszystko wymieszać i odstawić do lodówki na godzinę.

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    teresa18

    coś pysznego
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Też robie takkie.
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    wspaniałe
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    super śledzik
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Betty16

    mm palce lizac

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !