Sposób przygotowania

Białka ubić z cukrem, dodać wiórki i lekko wymieszać. Piec 20-30 minut w temp. 150 stopni z termoobiegiem.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    ela16

    dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    lubię
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    super takie szybkie i proste a do kawy jest coś słodkiego
  • 0
    no-avatar
    Opublikowano

    Anonim

    co to ma być? zdjęcie jest fatalne
  • 0
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    No i znowu pudło, zdjęcie nie jest moje.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !