Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Tosty z jajecznicą

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

chleb tostowy 4 kromki
jajko 3 sztuki
sól do smaku
pieprz do smaku
masło 2 łyżki
olej do smażenia
mleko 3 łyżki
ketchup wg uznania

Przepis i sposób przygotowania na: Tosty z jajecznicą

Chleb opiec w tosterze. Jajka rozbełtać, wymieszać z mlekiem, solą i pieprzem. Smażyć je na oleju mieszając, aż się zetną. Na każdej opieczonej kromce chleba rozsmarować po 1/2 łyżeczce masła. Na kromkach rozłożyć jajecznicę, polać ketchupem.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ONY_za_kare 10.12.2013 13:06
ale smaczny pomysł!
dianix 11.05.2012 21:59
a pomyslec ,ze ja tak nie robiłam nigdy
Weronika_eM 13.08.2011 22:31
smaczne
Małgorzata113 01.08.2011 10:22
świetny przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak