Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Paprykowe paluchy z sosem

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pierś z kurczaka 1 szt
bułka tarta pikantna 1 szt
jajko 1 szt
majonez tradycyjny 2 łyzki
ketchup 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Paprykowe paluchy z sosem

Piers z kurczaka kroimy na paseczki lekko rozbijamy . Obtaczamy w rozmieszanym jajku a potem obtaczamy w tartej bułce z dodatkiem słodkiej papryki .smażymy w piekarniku ok 20 min w 200 stopniach .Sos -mieszamy majonez z ketchupem i słodką papryką

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

pawel6 02.08.2011 16:12
Rewelacyjny przepis!
artur7 02.08.2011 04:45
mniam
Katarzyna/kate1980 01.08.2011 20:03
ciekawe
pioge7 01.08.2011 07:43
super
iwa643 01.08.2011 07:27
Podajemy na ciepło lub zimno

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak