BOSCH - Odbierz 300 zł

Sposób przygotowania

Plastry karkówki rozbijamy i każdy z jednej strony smarujemy łyżeczką musztardy, solimy, pieprzymy i paprykujemy.Ogórki kiszone, boczek, cebulę i chleb kroimy w słupki. Paprykę oczyszczamy z nasion i kroimy w paski. Na każdym plastrze karkówki na stronie posmarowanej musztardą układamy kawałki powyższych pokrojonych składników. Mięso zawijamy w roladki, spinamy igłami do mięsa i smażymy na rozgrzanym tłuszczu. Podczas smażenia mięso oprószamy papryką. Obsmażone mięso podlewamy bulionem wymieszanym z koncentratem pomidorowym i dusimy do miękkości.

Komentarze

  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Misiek1

    Prezentują się wyśmienicie i tak też muszą smakować:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    bardzo apetycznie wyglądają:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    bardzo lubię i rolady i karkówkę ale podziwiam że się nie rozpadły-smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !