Sposób przygotowania

Kiełbasę pokroić w kostkę i podsmażyć na oleju, dodać pokrojoną cebulę, a następnie kabaczka pokrojonego w małe plasterki/paski lub kostkę (środek z pestkami wydrążyć). Dusić pod przykryciem. Gdy kabaczek zmięknie dodać sparzone i obrane ze skórki pomidory, przyprawić wszystkimi przyprawami do smaku. Dodać koperek, natkę pietruszki i koncentrat. Chwilę jeszcze pogotować.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    Smacznie wygląda...
  • 2
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    Tak, tylko kabaczka nie wszyscy lubią. Np. mój mąż nie lubi go pod żadną postacią :/
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    jeden z najlepszych bigosów, ja robię z niego leczo
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Nina7

    Prawdziwie letnia potrawa:))
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smakowicie wygląda
  • 3
    original
    Opublikowano

    berys18

    lubię kabaczki, cukinie, patisony itp, a ten bigos wygląda cudnie
  • 1
    original
    Opublikowano

    kasienka23

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    super:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    SYLKA

    smakowicie sie prezentuje
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna152

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna152

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna152

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !