Sposób przygotowania

Znajoma rodem spod Sofii zapewniała, że takie zapiekanki je się u nich przynajmniej raz w miesiącu- więc postanowiłam wypróbować. Mięso mielone wyrobić, z solą i przyprawami. Kromki chleba natrzeć z jednej strony czosnkiem i cieniutko posmarować mięsem. Zapiekać w elektrycznym grillu, aż się upieką na rumiany kolor. Na taką gorąca kanapkę ponoć można położyć plaster żółtego sera- u mnie wersja oszczędna, bez sera.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Dorota76

    super
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Misiek1

    Fajna propozycja:)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Goya

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Aneta2604

    pycha
  • 2
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    ciekawe
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Olaa

    super
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    bardzo smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Megi

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Alex_M

    fajny pomysl! uwielbiam rozne zapiekanki!
  • 2
    original
    Opublikowano

    plocia

    Chleb z mielonym jeszcze nie zapiekałam, ale ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    kasienka23

    ciekawe danie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Dorian

    smakowite danie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !