Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Blok czekoladowy Ani

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

margaryna 1 sztuka
cukier 1,5 szklanki
kakao 5 łyżek
mleko 3/4 szklanki
rodzynki
orzechy
mleko w proszku 2 opakowania

Przepis i sposób przygotowania na: Blok czekoladowy Ani

Margarynę, cukier, kakao i mleko zagotować. Przestudzić. Do przestudzonego dodać 1 paczkę mleka w proszku, cherbatniki pokruszone, rodzynki, orzechy. Wyłożyc do podłużnej foremki. Odstawić do lodówki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Natalia40 06.01.2012 20:31
boski
Edyta31 03.11.2011 22:29
świetny pomysł
Paweł13 12.09.2011 12:44
smakowity!
Ewelina38 21.08.2011 18:37
pyszny
olivka 08.08.2011 12:25
Zamiast 2 opakowań mleka w proszku powinno być 1 opakowanie. Przepraszam ale wkradł mi się błąd!!!!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak