Sposób przygotowania

Kotleta rozbić, posolić. Opanierować w mące, roztrzepanym jajku i bułce tartej. Dać na tłuszcz, upiec z jednej strony. Przewrócić n drugą stronę. Nałożyć pokrojone pieczarki, zetrzeć żółty ser, przykryć pokrywką i smażyć chwilę aż się ser roztopi. posypać zieleniną.

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Misiek1

    Takiego schabowego to ja lubię...
  • 1
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    ciekawe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    daria899

    pyszny
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Mariposas

    smakowicie wygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !