Sposób przygotowania

Cebulę zeszklić na margarynie, dodać pocięte serca. Przyprawić pieprzem i solą. Dodać łyżeczkę sosu do pieczeni. Posypać pociętym koperkiem. Na koniec przelać do półmisków.

Komentarze

  • -2
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    dziwne te Twoje gulasze...bardziej jak zupy....
  • 3
    original
    Opublikowano

    pioge7

    u nas zawsze są takie, nie tylko u mnie w domu,
  • 2
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    bardzo ładny gulasz :D Wcale mi do zupy to nie podobne ;)
  • 3
    original
    Opublikowano

    tomek18

    ja rzadkie tak i gęste gulasze lubię na równi
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emiliozo

    mi się podoba

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !