Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Gulasz z serc drobiowych

2.0
(5)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

margaryna 1 łyżka
koperek
sól
pieprz
serca drobiowe 30 dag
cebula 1 sztuka
sos pieczeniowy

Przepis i sposób przygotowania na: Gulasz z serc drobiowych

Cebulę zeszklić na margarynie, dodać pocięte serca. Przyprawić pieprzem i solą. Dodać łyżeczkę sosu do pieczeni. Posypać pociętym koperkiem. Na koniec przelać do półmisków.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Emiliozo 30.12.2011 07:54
mi się podoba
tomek18 02.08.2011 21:23
ja rzadkie tak i gęste gulasze lubię na równi
gosia47-47 01.08.2011 08:02
bardzo ładny gulasz :D Wcale mi do zupy to nie podobne ;)
pioge7 31.07.2011 18:53
u nas zawsze są takie, nie tylko u mnie w domu,
SmacznaPyza 31.07.2011 16:46
dziwne te Twoje gulasze...bardziej jak zupy....

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak