Sposób przygotowania

Ziemniaki obieramy i kroimy w bardzo cienkie paseczki. W wysokim, a ni bardzo szerokim garnku nagrzewamy olej i na na goracy wrzucamy czesc fytek. Smażymy je na rumiano (ok 10 minut), następnie wyjmujemy i solimy.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    pychotka, domowe najlepsze :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    zgadzam się, domowe są najsmaczniejsze :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Jarlin

    A to aż trzeba przepis na tak proste fryki zamieszczać ? Chyba po to, żeby kilka punktów zyskać. Nic nadzwyczajnego...
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    patelka

    ale sie popisała o cho cho

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !