Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ryba w galarecie

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ocet 1 szklanka
woda 6 szklanek
cukier 3/4 szklanki
sól 2 łyżki
Żelatyna wieprzowa Prymat 5 dag
Liść laurowy suszony Prymat 1 listek
ziele angielskie 2 kulki

Przepis i sposób przygotowania na: Ryba w galarecie

żelatynę rozpuścić i dodać do składników. Wszystko zagotować i zalać rybę. Zalewać gorącą zalewą.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Kate131 14.05.2012 08:08
smaczne
agata1722
agata1722 04.10.2011 16:44
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak