Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

gugiel śledziowy

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

cebula 4
śmietana 1 szklanka
posiekana zielenina
sok z cytryny
cukier,pieprz
biała fasola 2 konserwowa
filety śledziowe 4 matiasy

Przepis i sposób przygotowania na: gugiel śledziowy

cebulę pokroić w kostkę,sparzyć,dokładnie odsączyć.fasolę odsączyć z zalewy.filety śledziowe pokroić w kostkę.śmietanę ubić z łyżką soku z cytryny i odrobinę cukru oraz pieprzu,wymieszać z fasolą,cebulą,śledziem i posiekaną zieleniną.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

PaniMISIOWA 02.02.2013 14:56
interesujące połączenie
PaniMISIOWA 02.02.2013 14:56
interesujące połączenie
anja3107 06.01.2011 14:28
ciekawy przepis
plocia 18.09.2010 09:52
interesujący
ana00 17.09.2010 11:22
śledzie i fasolka-nie jadłam jeszcze
agnieszka189 15.07.2010 11:20
bardzo ciekawy ten przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak