Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pieczeń z jarzębiną

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

sól
pieprz
miód 1 łyzka
Goździki całe Prymat
Liść laurowy suszony Prymat
wieprzowina 2 (bez kości)
wino wytrawne 1 szklanka

Przepis i sposób przygotowania na: Pieczeń z jarzębiną

Na mięsie ponacinać skórkę przygotować marynatę, łącząc ze sobą wszystkie składniki posmarować mięso, i odstawić na kilka godzin, upiec na wierzchu ułożyć przygotowaną jarzębinę w miodzie podawać z ziemniakami lub ryżem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak