Sposób przygotowania

Jajka ugotować, pokroić na ćwiartki. Zagotować wodę, dodać masło,, kostkę rosołową, przyprawy i koperek. Rozrabiamy mąkę ze śmietaną i odrobiną ziemnej wody. Dodajemy do wywaru. Chwilę gotujemy, jajka układamy na talerzu i polewamy sosem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    magical66

    rewelacyjne
  • 1
    original
    Opublikowano

    magical66

    rewelacyjne
  • 1
    original
    Opublikowano

    owocówka

    jeszcze takich nie jadłam
  • 0
    original
    Opublikowano

    jozefinach

    Pyszności.
  • 4
    original
    Opublikowano

    Kate131

    bardzo lubie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    to jest pyszne :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !