Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ciastka czekoladowomigdałowe

2.0
(3)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

białko 4 sztuki
cukier puder 18 dag
cytryna pół sztuki
migdały 18 dag
czekolada 15 dag

Przepis i sposób przygotowania na: Ciastka czekoladowomigdałowe

Białka ubić z cukrem na gęsty lukier, wcisnąć sok z cytryny. Migdały przepuścić przez maszynkę, czekoladę utrzeć na tarce. Dodać migdały i czekoladę do masy z białek. Blachę wysmarować masłem. Ciastka kłaść łyżeczką, piec w 180 st.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

pioge7 19.11.2011 06:56
muszą być pycha
gosia47-47 17.11.2011 06:49
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak