Sposób przygotowania

Do rondelka dać tłuszcz i dać do tego pokrojoną cebulkę. Zasmażyć. Gdy się przyrumieni pokroić na to serca i smażyć do miękkości. Podlać pół szklanki zimnej wody, zatrzepać mąką zmieszaną ze śmietaną wymieszać, przyprawić i ściągnąć z ognia.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    co to znaczy \"zatrzepać mąką\"
  • 3
    original
    Opublikowano

    pioge7

    to znaczy: do garnuszka dać śmietanę i mąkę, roztrzepać, wlać gorącego sosu (trochę) do tego i zalać :D pozdrawiam
  • 4
    original
    Opublikowano

    pioge7

    to znaczy: do garnuszka dać śmietanę i mąkę, roztrzepać, wlać gorącego sosu (trochę) do tego i zalać :D pozdrawiam
  • 4
    original
    Opublikowano

    pioge7

    to znaczy: do garnuszka dać śmietanę i mąkę, roztrzepać, wlać gorącego sosu (trochę) do tego i zalać :D pozdrawiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    tomek18

    bardzo lubię
  • 1
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    bardzo dobry sosik
  • 4
    original
    Opublikowano

    Kate131

    nie lubie serc:(

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !