Sposób przygotowania

Makaron gotujemy all dente w lekko osolonej wodzie. Umytego kalafiora dzielimy na bardzo małe różyczki i gotujemy również w lekko osolonej wodzie. W rondelku lub dużej patelni rozpuszczamy serki topione w śmietanie. Dodajemy jeszcze starty ser ementalski i całość podsmażamy do uzyskania jednolitej masy. Następnie wrzucamy ugotowane różyczki kalafiora i ugotowany makaron. Całość dokładnie mieszamy, aby sos \"przylepił się\" do kalafiora i makaronu. Całość posypujemy drobno pokrojonymi pistacjami. Smacznego.

Komentarze

  • 5
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Zapowiada się bardzo smacznie:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    może być smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    Kolejne pyszne danie u Ciebie :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    ciekawy przepis.
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    pyszny obiadek
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Pyszny pomysł :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !