Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z czarnej rzodkwi i jabłek

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

czarna rzodkiew 35dag
jabłka 25dag
śmietana 15dag
sól
cukier

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z czarnej rzodkwi i jabłek

Rzodkiew i jabłka umyć,obrać,zetrzeć na tarce,rzodkiew drobno ,jabłka grubiej.Dodać śmietanę,wymieszać ,doprawić do smaku solą i cukrem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Betka 19.07.2013 10:00
mniam mniammm:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak