Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kalarepka nadziewana farszem jajecznym

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kalarepki 8
Bułka tarta klasyczna Prymat łyżka
natka pietruszki
sól
pieprz
jajko ugotowane na twardo 2 posiekane

Przepis i sposób przygotowania na: Kalarepka nadziewana farszem jajecznym

Kalarepki obrać i ugotować krótko w lekko osolonej wodzie.Gdy ostygną ,ostrożnie wydrążyć i nadziać farszem jajecznym .Wyłożyć do naczynia ,podlać wodą ,dusić 25min.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

teresa18 15.09.2011 21:00
delikatna w smaku pyszna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak